4 In pan water aan de kook brengen. Tomaatjes wassen en halveren. Van onderkant asperges 1/2 cm afsnijden. Van haricots verts puntjes afsnijden en in stukken snijden. Asperges en haricots verts in pan met kokend water ca. 2 minuten koken, afgieten en afspoelen onder koud water. Paprika's droogdeppen met keukenpapier en in reepjes snijden. Ham in blokjes snijden. Plakjes chorizo in vieren snijden. Peterselie fijnhakken. Ovenschaaltjes invetten. Tomaatjes met snijkant naar beneden in schaaltjes leggen. Boven elk schaaltje 2 eieren breken. Asperges, haricots verts, paprikareepjes, hamblokjes en chorizoplakjes erop leggen en bestrooien met paprikapoeder en peterselie. Schaaltjes in midden van oven in 15 à 20 minuten bakken tot ei gaar is. Lekker met gebakken sneetjes witbrood.
Groenteschotel met uitsmijter is een recept van Albert Heijn