1 Biefstuk dwars op draad in plakjes snijden en in ca. 10 minuten op kamertemperatuur laten komen. Sperziebonen schoonmaken en halveren. In pan met ruim kokend water en zout sperziebonen in ca. 5 minuten beetgaar koken. In zeef afspoelen en laten uitlekken. Paprika schoonmaken en in brede repen snijden. Repen halveren. Bosuitjes schoonmaken en schuin in stukken van 3 cm snijden. Limoen schoonboenen en schil eraf raspen. Limoen uitpersen. Wok verhitten tot gloeiend heet. Olie over panbodem laten uitvloeien. Plakjes biefstuk al omscheppend op hoog vuur in ca. 2 minuten rondom bruinbakken. Op warm bord scheppen en onder aluminiumfolie warm houden. Paprika, bosui en sperziebonen door bakvet scheppen. Currypasta naar smaak toevoegen en geheel op hoog vuur nog ca. 3 minuten roerbakken. Limoenrasp en -sap, kokosmelk, vissaus en biefstuk door groenten mengen. Wokschotel op matig vuur nog ca. 3 minuten laten sudderen. Serveren met pandanrijst.
Thaise rundvleescurry is een recept van Albert Heijn