Tilapia met groene currysaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Courgettes schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. Tilapia bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Tilapiafilet in ca. 6 minuten gaarbakken, halverwege keren. Currypasta losroeren met crème fraîche en samen in steelpan verwarmen. Op smaak brengen met zout. Rijst afgieten. In hapjespan of wok rest van boter verhitten. Ui en courgette ca. 4 minuten bakken. Rijst erdoor scheppen. Rijst serveren met tilapia en currysaus.

Tilapia met groene currysaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tarly met exotische kalkoencurry
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene curry met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kormaschotel uit India
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept