Shanghai paksoi met kruidige vispuree

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Struikjes paksoi halveren. In pan met ruim water en zout paksoi in 3 min. beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken. Kabeljauwfilet in stukjes snijden. Vis in keukenmachine met limoensap, vissaus, currypasta, gembersiroop en ei pureren tot stevige massa.
  • 2 Oven voorverwarmen op 200 °C. Paksoihelften naast elkaar in ingevette ovenschaal leggen. Vismengsel over onderste deel van paksoi verdelen; licht aandrukken. Olie erover druppelen en paksoi in midden van oven in ca. 15 min. gaarbakken. Gerecht uit oven nemen en bieslook erboven fijnknippen. Serveren met pandanrijst.

Shanghai paksoi met kruidige vispuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgemaakte vispaté
165 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basilicum viskoekjes
30 min Snack
Bekijk recept
Tilapiapaté met gerookte forel
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van paksoi en rettich
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure noedelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kipcurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept