Sherryfondue met gele rijst

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing op verpakking. In fonduepan bouillon met sherry, knoflook, rode peper en bosuitjes aan de kook brengen. Vuur laag zetten en bouillon met deksel op pan 5 min. zachtjes laten sudderen. Fonduepan, rijst en schalen diphapjes op tafel zetten. Telkens hapje aan fonduevork prikken en in sherrybouillon laten garen. Na de maaltijd rijst over vier kommen verdelen en bouillon erop schenken.
  • 2 Om in de bouillon te garen: - 'paella-spiesjes' van fruits de mer, courgette en blokjes kipfilet - gamba's of cocktailgarnalen - pittige gehaktballetjes - plakjes varkenshaas met serranoham - plakjes Catalaanse worstjes (schaaltje à 6 stuks, AH) - stukjes rode en groene paprika - cherrytomaatjes - kwart plakjes courgette - kleine roosjes broccoli - blaadjes spinazie.

Sherryfondue met gele rijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept