Kaasfondue van Jiska

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schenk de wijn in de caquelon of schaal, houd 50 ml achter. Roer met een garde de roomkaas door de wijn in de caquelon of schaal en breng op laag vuur aan de kook. Laat 4 min. zachtjes koken.
  • 2 Snijd de plakken kaas in stukjes. Doe met de boerenkaas en de strooikaas in de pan en laat op heel laag vuur al roerend smelten. Meng de achtergehouden wijn met de maizena en schenk dit in de pan als de kaas gesmolten is. Blijf roeren tot er een gebonden fondue ontstaat. Schil de bleekselderij in de lengte met een dunschiller en snijd in stukken van 5 cm.
  • 3 Breng de fondue op smaak met flink wat 4 seizoenenpeper. Serveer met het stokbrood en de bleekselderij.

Kaasfondue van Jiska is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept