Ham-aspergetaartje met salade

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de taartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en halveer ze. Boen de sinaasappel schoon en rasp de oranje schil er dun af. Pers de vrucht uit. Kook het sap met de sinaasappelrasp in een steelpan op hoog vuur tot de helft in. Laat dit afkoelen. Schaaf de venkel in dunne reepjes. Maak de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Verdeel de botersla in een lage schaal of over vier bordjes en verdeel de venkel en radijs erover. Prak het ei in een diep bord heel fijn en klop het met het sinaasappelsap en de olijfolie tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper. Schep de dressing over de salade en serveer met de taartjes.

Ham-aspergetaartje met salade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept