Hartige Mexicaanse stapeltaart

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan met antiaanbaklaag gehakt met kruiden in 1 el olie rul bakken. In andere koekenpan rest van olie verhitten en aubergineplakken 10 min. bakken. Na 5 min. ui en paprika toevoegen en meebakken. Groenten op smaak brengen met zout en peper. Tortilla's in magnetron verwarmen. Op bord één tortilla leggen en een derde van de gebakken groenten, gehakt, tomaat en avocado erop scheppen. Afdekken met tortilla en twee keer herhalen. Tortillataart voorzichtig in vieren snijden en over vier borden verdelen. Lekker met een groene salade.

Hartige Mexicaanse stapeltaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade stapeltaart met bessen en bramen
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Eton mess
90 min Nagerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept