Groentecurry met naanbrood

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de bloemkoolroosjes in kleinere stukken. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de aubergine 3-4 minuten. Voeg de tofu en de bloemkool toe, schep alles om en roerbak het geheel nog 1-2 minuten op hoog vuur. Bak intussen het brood af in de oven. Strooi de kerrie over de groenten, schenk de kokosmelk en 100 ml water erbij en laat de curry nog 5-7 minuten sudderen, breng met zout en peper op smaak. Verdeel de groentecurry over vier borden en serveer het naanbrood bij de maaltijd.

Groentecurry met naanbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentecurry met SoFine
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-groentecurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene groentecurry met geurige rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept