Pasta met vissaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan met ruim kokend water en wat zout fusilli in 10-12 min. gaarkoken. In pan met dikke bodem boter laten smelten. Bloem erdoor roeren en dit mengsel 2-3 min. zachtjes bakken, zonder dat het gaat kleuren. Al roerend eenderde van melk erbij schenken en blijven roeren tot dikke gebonden saus ontstaat. Scheut voor scheut rest van melk toevoegen om saus te verdunnen. Blijven roeren tot saus mooi glad is. Bouillontablet boven saus verkruimelen en knoflook erboven uitpersen. Ui, kabeljauw en garnalen erdoor roeren en saus nog 10 min. zachtjes verwarmen, tot kabeljauw gaar is en uit elkaar valt. Slagroom erdoor roeren en geheel nog even goed doorwarmen. Dille erdoor roeren. Pasta afgieten en over vier diepe borden verdelen. Vissaus erop scheppen. Lekker met broccoli.

Pasta met vissaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept