1 Pel de rode ui. Snijd de rode ui in dunne partjes en de tomaten elk in 6 partjes. Bestrijk de partjes ui en de tomaten met olie. Klop een dressing van de wijnazijn, honing, olie, zout en (versgemalen) peper.
2 Verhit olie in een ruime koekenpan en bak hierin de aardappelschijfjes in 10-12 minuten goudbruin en gaar. Verhit olie in een tweede koekenpan en bak hierin de groentenuggets goudbruin en krokant (keer ze regelmatig). Verhit de grillpan op hoog vuur en gril de uipartjes hierin 1 minuut aan elke kant. Leg ze daarna op een bord.
3 Gril in dezelfde pan de tomaat 1 minuut aan elke kant. Maak de veldsla aan met de dressing en verdeel de sla over borden. Verdeel de gegrilde groenten en de nuggets over de salade. Serveer de aardappelschijfjes er apart bij.
Salade met krokante groentenuggets en gegrilde groenten is een recept van Albert Heijn