1 Paddenstoelen schoonvegen en in stukken snijden. Ui en knoflook pellen en snipperen. Appel wassen en met appelboor klokhuis verwijderen. Appel in 8 plakken snijden. Rodekool in pan verwarmen. Aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verhitten. Geitenkaas in 4 plakken snijden. Grill op hoogste stand voorverwarmen. In braadpan 3 el boter verhitten. Ui en knoflook 1 min. bakken. Paddenstoelen toevoegen en 6 min. bakken. In koekenpan rest boter verhitten, appel 2 min. bakken. Op bord appelplak leggen, schep puree erop, appelplak, nog een schep puree en afdekken met geitenkaas. Bord met torentje 2 min. onder hete grill plaatsen. Paddenstoelen melange met zout en peper op smaak brengen en naast torentje scheppen. Met rode kool serveren.
Pureetorentje met geitenkaas is een recept van Albert Heijn