1 Oven voorverwarmen op 225 °C. Aardappel drogen en in kom met 3 el olie, zout en peper omscheppen. Bakplaat met bakpapier bekleden. Aardappelblokjes op bakplaat uitspreiden en in ca. 20-25 min. in oven goudbruin bakken, af en toe omscheppen. Broccoli in 5 min. beetgaar koken en onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 el olie verwarmen en eiermengsel erin schenken. Met spatel gestold ei steeds naar midden schuiven en nog vloeibaar ei over bodem laten uitvloeien. Omelet verwarmen tot bovenkant bijna gestold is en onderkant goudbruin is. Geraspte kaas erover strooien en laten smelten. Citroensap met rest van olie, zout en peper tot dressing kloppen. Broccoli en ijsbergsla mengen en dressing erdoor scheppen. Omelet in vieren snijden en op borden laten glijden. Aardappelblokjes en salade erbij serveren.
Kaasomelet met broccolisalade is een recept van Albert Heijn