Knoflookspaghetti met rucola en noten

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Walnoten hakken. Stoomgroenten na elkaar in 5 min. in magnetron, op hoogste stand, verwarmen. In braadpan olie verwarmen en hierin knoflook 2 min. zacht verhitten. Knoflookolie door spaghetti scheppen. Rucola en noten erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over 4 borden verdelen en stoomgroente erop scheppen. Lekker met een pittige geraspte kaas.

Knoflookspaghetti met rucola en noten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Knoflookspaghetti
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse Tonijn Met Olijvensaus En Knoflookspaghetti
10-20 min -
Bekijk recept
Knoflookspaghetti Waterkers
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept