Penne rigate met rode peper en walnoten

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergine en courgette schoonmaken en in dunne lange plakken snijden. Mengen met scheutje olijfolie, wat zout en peper. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Rode peper in dunne ringen snijden. Walnoten grof hakken. In grillpan de aubergine en courgette aan beide kanten 2 min. grillen. Knoflook en peper toevoegen en even meegebakken. Penne op vier borden scheppen, bestrooien met kaas en de gegrilde groenten ernaast leggen.

Penne rigate met rode peper en walnoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept