Picknickbrood met tonijnsalade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peultjes schoonmaken, wassen, in ruitjes snijden en in 3 min. beetgaar koken. Kap van brood afsnijden en brood uithollen tot 1 cm van de rand (broodkruim wordt niet gebruikt). In vergiet peultjes met koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Paprika's en bosuitjes schoonmaken en in stukjes snijden. In kom olie, wijnazijn, zout en peper tot dressing kloppen. Peultjes, paprika, rucola, bosui en tonijn door dressing scheppen. Salade in brood scheppen en afdekken met kap.

Picknickbrood met tonijnsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofbootje met frisse tonijnsalade
20 min-
Bekijk recept
Taco's met tonijnsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met romige tonijnsalade
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Picknickbrood
30 min
Bekijk recept
Gevuld Picknickbrood
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterraan Gevuld Picknickbrood
20-30 min -
Bekijk recept