Zalm in deeg met zoutvlokken

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 225 °C. Bosui schoonmaken en in ringetjes snijden. Met 4 plakjes deeg bodem van ovenschaal bedekken. Helft van kaas erover verdelen. Zalm erop leggen en met peper bestrooien. Rest van kaas erop leggen en bosui erover verdelen. Van rest van bladerdeeg deksel maken en op vis leggen, randen stevig aandrukken met vork. Ei loskloppen en deeg met ei bestrijken. Deeg royaal met zoutvlokken bestrooien. Zalm in oven in 25 min. bruin en gaar bakken. Tomaten schoonmaken en in parten snijden. Dressing door tomaten roeren. Zalm met tomatensla serveren.

Zalm in deeg met zoutvlokken is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmsteaks met zoutvlokken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenbrood met geitenbrie
30 min
Bekijk recept
Tomaten-olijvenbrood met rozemarijn
30 min
Bekijk recept
Dave Myers & Si King's kruidige cajunkip met aardappelpartjes en bieslookdip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept