Pittige gehaktflapjes met zoutflakes

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 225 °C voorverwarmen. Bladerdeeg op aanrecht uitspreiden en laten ontdooien. Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en pepers fijnsnijden. Knoflook pellen en snipperen. In koekenpan met antiaanbaklaag rundergehakt rul bakken. Rode peper en knoflook toevoegen. Ei toevoegen en doorroeren. Bladerdeegflapjes vullen met gehaktmengsel, tot driehoek vouwen en met zoutflakes bestrooien. Flapjes voor een goudbruine kleur met wat melk bestrijken en in midden van oven in 20 min. gaarbakken. Intussen tomaten in partjes snijden. Flapjes met tomatensalade serveren.

Pittige gehaktflapjes met zoutflakes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte paprika’s en charmilla
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Champignonflapjes met zoutvlokken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
krokante zalm met gegrilde prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeetong à la Meuniére
0 min
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept