Italiaanse plaattaart

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven op 225 °C voorverwarmen. Bladerdeeg volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Tomaten en courgette wassen en in plakken snijden. Ui pellen en snipperen. Mozzarella in plakken snijden. Bladerdeeg op elkaar leggen en met deegroller tot lap van 30 x 30 cm. uitrollen. Bladerdeeg op bakplaat leggen en met vork enkele gaatjes in deeg prikken. Deegbodem in oven 5 min. voorbakken. Pesto over deegbodem uitstrijken. Mozzarella en groenten over deegbodem verdelen. Met zout en peper bestrooien. Plaattaart nog ca. 20 min. in oven goudbruin en gaar bakken. Lekker met groene salade.

Italiaanse plaattaart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Plaattaart met courgette en tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaattaart met spinazie en ei
Bekijk recept
Plaattaart met geitenkaas, bieten en spek
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept