Tagliatelle met pesto en reuzenbonen

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in ringen snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Bonen laten uitlekken. In braadpan 3 eetlepels olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten. Bonen door ui scheppen en ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Basilicum fijnknippen. Tagliatelle afgieten. Basilicum en pesto door bonenmengsel scheppen, op smaak brengen met zout en peper en ca. 1 minuut verwarmen. Eventueel enkele eetlepels water toevoegen. Rest van olie door tagliatelle scheppen. Tagliatelle over vier borden verdelen. Bonenmengsel erover verdelen. Serveren met kaas. Lekker met komkommersalade en vinaigrettedressing.

Tagliatelle met pesto en reuzenbonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broodbol met reuzenbonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met focaccia
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte-bonensalade met mosselen en tonijnsaus
20 min
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept