Kipsaté met Javaanse pindasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kipfilet in blokjes snijden. Olie, ketjap, 1 el water en marinademix mengen, kipblokjes erdoor scheppen en 15 min. marineren. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Stoneleeks schoonmaken en in 4 stukken snijden. Sperziebonen in 8 minuten beetgaar koken. Kip en stoneleeks aan satéstokjes rijgen. Saté in grillpan in 5 min. gaarbakken. Satésaus plus 300 ml water in pan zachtjes aan de kook brengen, regelmatig roeren. Saus 1 minuut zachtjes laten doorkoken. Saté serveren met rijst, boontjes en satésaus.

Kipsaté met Javaanse pindasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met satésaus en uitjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met pinda-chilisaus
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi speciaal met kipsate
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept