Kip tikka met avocado en komkommer

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Kipfilet in blokjes snijden. In schaaltje 2 theelepels kruidenmix door crème fraîche roeren. Komkommer schillen, halveren en in blokjes snijden. Komkommer door sausje roeren. Rest van kruidenmix over kipblokjes strooien en goed mengen. Avocado schillen en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Kipblokjes ca. 5 minuten bakken. Avocado en komkommersausje toevoegen. Geheel ca. 4 minuten verwarmen. Intussen tomaten wassen en in plakjes snijden. Kip Tikka serveren met rijst en garneren met tomaat.

Kip tikka met avocado en komkommer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept