Artisjokken-paprikarisotto

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen. Ui pellen en snipperen. In braadpan ui in olie 2 min. fruiten. Rijst toevoegen en al omscheppend bakken, tot rijst glanst. Bouillon erbij schenken en rijst in 20 min. gaarkoken. Artisjokken laten uitlekken en vocht opvangen. Paprika's wassen en in hun geheel op bakplaat onder grill leggen, regelmatig keren. Paprika's roosteren tot vel begint te blakeren. Paprika's in plastic zak doen en 5 min. laten liggen. Zwart vel van paprika's pellen. Paprika's in stukjes snijden. In droge koekenpan amandelen roosteren. Artisjokken, paprika, 4 el artisjokkenvocht en helft van kaas door risotto scheppen en 2 min. meewarmen. Risotto met zout en peper op smaak brengen en met amandelen en rest van kaas bestrooien. Lekker met salade van rucola met balsamicodressing.

Artisjokken-paprikarisotto is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikarisotto en schelvis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode paprikarisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprikarisotto met gegrilde stukjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten Met Paprikarisotto
20-30 min -
Bekijk recept

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde artisjokken uit de oven
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panini met tonijn en gemarineerde artisjokken
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept