Struisvogelbiefstuk met pittige gemberboter

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom 50 g boter losroeren. Met knoflookpers gember boven kom uitknijpen. Bieslook erboven fijnknippen. Sambal, zout en peper naar smaak door gemberboter roeren. Van boter reep vormen op stuk plasticfolie en tot stevig worstje oprollen. Rolletje in koelkast in 1 uur (of in diepvries in 15 min.) stevig laten worden.
  • 2 Vlees bestrooien met peper en komijn. In koekenpan rest van boter verhitten. Vlees op hoog vuur in 6-8 min. bruin en van binnen rosé bakken, halverwege keren. Folie van boterrolletje verwijderen en boter in 8 plakjes snijden. Vlees op vier warme borden leggen, bestrooien met zout en plakjes gemberboter erop leggen. Serveren met haricots verts en knolselderijpuree.

Struisvogelbiefstuk met pittige gemberboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Scones met gemberboter en frambozen
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Zalmsteak Met Gemberboter
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met gemberboter
0 min
Bekijk recept

Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met bramensaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildspiesje met honing-mosterdsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept