Scharrelkip met knoflook, tijm en druiven

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de tenen knoflook en meng ze met de druiven en de tijm. Verwarm de oven voor op 225 °C. Bestrooi de kip aan de buiten- en binnenkant met (versgemalen) peper en zout naar smaak. Vul de buikholte van de kip met het druivenmengsel. Leg de kip met de borstzijde naar beneden in de braadslee en besprenkel met olie. Verlaag de oventemperatuur na 10 min. naar 175 °C. Braad de kip in 1½ uur gaar. Lekker met een salade, sperziebonen en aardappelgratin (voor recept: zie www.ah.nl/recepten).

Scharrelkip met knoflook, tijm en druiven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidig kippetje uit de oven
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept