Kip cordon bleu met sperziebonen en spekjes

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappels volgens gebruiksaanwijzing in 18 min. gaarkoken. Sperziebonen in 10 min. beetgaar koken, afspoelen met koud water en in vergiet laten uitlekken. Intussen in ruime koekenpan 2 el boter verwarmen en kip cordon bleu in 5 min. bruinbakken, halverwege omdraaien. In braadpan spekblokjes in rest van boter 3 min. bakken. Champignons toevoegen en 2 min. meebakken. Sperziebonen erdoor scheppen en geheel goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper, bestrooien met peterselie. Kip cordon bleu over vier borden verdelen, aardappels en sperziebonenmengsel ernaast scheppen.

Kip cordon bleu met sperziebonen en spekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept