1 Oven voorverwarmen op 180 °C. Snijd de courgette in plakken. Snijd de ui in stukken. Snijd de paprika in stukjes. Doe de groenten met de cherrytomaten en rozemarijn in de braadslee of ovenschaal. Meng de Italiaanse kruiden met 3 el olie en verdeel over de groenten. Zet de schaal in het midden van de oven en grill ca. 20 min. Schep de groenten halverwege om.
2 Was ondertussen de krieltjes. Kook ze 10 min. Giet af en laat uitlekken. Snijd de knoflook in plakjes. Halveer de krieltjes. Verhit 3 el olie en bak de krieltjes en knoflook in ca. 7 min. goudbruin.
3 Verhit de rest van de olie en bak de runderreepjes al omscheppend in 4 min. gaar. Breng de groenten en knoflookkrieltjes op smaak met peper en zout en serveer met de runderreepjes.
Provençaalse runderreepjes met grillgroente is een recept van Albert Heijn