1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Bietjes schoonmaken en in plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in schuine plakjes snijden. Pecannoten grof hakken. Geitenkaas raspen of in dunne plakjes schaven. Ciabatta in plakjes snijden. Knoflook pellen en fijnpersen. Knoflook verdelen over brood, bestrijken met druppels olie en peper. Ovenschaal insmeren met helft olie. Bietjes, noten en helft bosuitjes in ovenschaal leggen. Met peper bestrooien en met druppels azijn besprenkelen. Geitenkaas erover verdelen. 4 min. onder hete grill leggen totdat kaas gesmolten is. Brood op bakplaat leggen, 3 min. onder hete grill verhitten. Dressing maken van rest van olie, azijn, zout en peper. Salade mengen met rest van bosuitjes en dressing. Gegratineerde bietjes serveren met warm brood en salade.
Gegratineerde bietjes, noten en geitenkaas is een recept van Albert Heijn