Pestopannenkoek met mozzarella

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sla schoonmaken, in reepjes snijden en dressing erdoor scheppen. Mozzarella in plakjes snijden. Pannenkoekbeslag volgens gebruiksaanwijzing met 500 ml water maken. Pesto erdoor roeren. Boter in grote koekenpan verhitten en in totaal 4 pannenkoeken bakken. Pannenkoeken uit pan nemen, met mozzarella beleggen, met kappertjes bestrooien, dubbelklappen en warmhouden. Pannenkoeken met salade serveren.

Pestopannenkoek met mozzarella is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept