Sperziebonen-viscurry

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand
  • 5 Paprika's schoonmaken en in ringen snijden. Ringen paprika op bodem van ovenschaal leggen. Koolvisfilet dik insmeren met currypasta en op paprika leggen. In pan tomato frito met kokosmelk, zout en peper verwarmen. Warme mengsel over vis schenken. Schaal afdekken en in midden van oven plaatsen. Vis in ca. 25 minuten gaar laten worden. Laatste 6 minuten naanbrood volgens gebruiksaanwijzing meewarmen. Intussen bonen schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Visschotel serveren met sperziebonen en naanbrood.

Sperziebonen-viscurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept