1 Snipper de ui en snijd de kipfilet in stukjes. Schil de mango en snijd ¾ deel in stukjes en de rest in smalle reepjes. Schil de appel en snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten in stukjes. Verwarm de oven voor op 200 °C.
2 Verhit de helft van de olie in de braadpan en bak 1 1/2 (per 4 personen) ui 2 min. Voeg de kip toe en bak 3 min. Voeg de Curry-pasta toe. Schep de in stukjes gesneden mango en appel door de kipcurry en bak 5 min. Schaaf de komkommer in plakjes.
3 Roer 2 el van de yoghurt (per 4 personen), de rest van de zonnebloemolie en peper en zout een dressing. Meng de dressing met de komkommer en de rest van de ui. Verwarm het naanbrood in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4 Breng de curry op smaak met peper en zout en schep in een schaal. Verdeel de rest van de yoghurt erover en garneer met de in reepjes gesneden mango. Serveer met het naanbrood en de komkommersalade.
Fruitige kipcurry met naanbrood is een recept van Albert Heijn