Fruitige kipcurry met naanbrood

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de kipfilet in stukjes. Schil de mango en snijd ¾ deel in stukjes en de rest in smalle reepjes. Schil de appel en snijd in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten in stukjes. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Verhit de helft van de olie in de braadpan en bak 1 1/2 (per 4 personen) ui 2 min. Voeg de kip toe en bak 3 min. Voeg de Curry-pasta toe. Schep de in stukjes gesneden mango en appel door de kipcurry en bak 5 min. Schaaf de komkommer in plakjes.
  • 3 Roer 2 el van de yoghurt (per 4 personen), de rest van de zonnebloemolie en peper en zout een dressing. Meng de dressing met de komkommer en de rest van de ui. Verwarm het naanbrood in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Breng de curry op smaak met peper en zout en schep in een schaal. Verdeel de rest van de yoghurt erover en garneer met de in reepjes gesneden mango. Serveer met het naanbrood en de komkommersalade.

Fruitige kipcurry met naanbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept