Tandoorikip en groenten met pappadums

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 8 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kip in blokjes snijden. Marinademix met 1 el olie en blokjes kip mengen. 5-10 min. laten trekken. Rijst (uit pakket) volgens gebruiksaanwijzing koken. Wortel en bloemkool in diepe pan met 1/2 l water en kerrie aan de kook brengen en 5 min. koken. Afgieten. Koekenpan of wok verhitten, hierin gemarineerde kip (droog) in 8 min. bakken. 600 ml water, sausmix en room toevoegen en goed roeren. Groenten toevoegen, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes doorkoken. Ondertussen in ruime koekenpan olie verhitten. Een pappadum in olie leggen, met spatel plat drukken en 2-3 sec. bakken. Direct op keukenpapier leggen, goed droogdeppen en rest pappadums bakken. Tandoorikip en groentecurry op 4 borden scheppen en knapperige pappadums erbij geven.

Tandoorikip en groenten met pappadums is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in Indiase roerbaksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korianderstamppot met pappadums
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met oranjepuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiase kipsaté met wortelsalade
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pitabroodje Met Tandoorikip
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
LAMSBOUT UIT BRAADPOT
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wok van tandoorikip met saffraanrijst
0 min
Bekijk recept