1 Kip in blokjes snijden. Marinademix met 1 el olie en blokjes kip mengen. 5-10 min. laten trekken. Rijst (uit pakket) volgens gebruiksaanwijzing koken. Wortel en bloemkool in diepe pan met 1/2 l water en kerrie aan de kook brengen en 5 min. koken. Afgieten. Koekenpan of wok verhitten, hierin gemarineerde kip (droog) in 8 min. bakken. 600 ml water, sausmix en room toevoegen en goed roeren. Groenten toevoegen, aan de kook brengen en 5 min. zachtjes doorkoken. Ondertussen in ruime koekenpan olie verhitten. Een pappadum in olie leggen, met spatel plat drukken en 2-3 sec. bakken. Direct op keukenpapier leggen, goed droogdeppen en rest pappadums bakken. Tandoorikip en groentecurry op 4 borden scheppen en knapperige pappadums erbij geven.
Tandoorikip en groenten met pappadums is een recept van Albert Heijn