Gnocchi bolognese

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een hapjespan. Bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui, knoflook, wortel en bleekselderij toe en fruit de groenten 1 minuut mee. Voeg de Italiaanse kruiden, laurier en wijn toe en laat alles 10 minuten zachtjes koken.
  • 2 Schenk de gezeefde tomaten in de pan, voeg 1 theelepel zout en naar smaak peper toe en breng alles aan de kook. Leg een deksel schuin op de pan stoof de saus in ca. 45 minuten zachtjes gaar. Voeg als de saus te dik wordt een scheutje water toe.
  • 3 Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op het pak.
  • 4 Proef de saus en schep de saus over de aardappelgnocchi. Geef er geraspte Parmezaanse kaas bij.

Gnocchi bolognese is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept