Italiaanse karbonades

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de karbonades aan beide kanten met pesto en laat de smaak 5-10 minuten intrekken. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de karbonades op matig tot hoog vuur in 4-5 minuten aan één kant bruin. Keer de karbonades en leg de plakjes tomaat er dakpansgewijs op. Leg op elke karbonade een plak mozzarella en maal hier wat chilivlokken en zwarte peper boven. Bak de karbonades in nog 4-5 minuten gaar en laat de kaas smelten. Leg de karbonades op vier borden. Roer de wijn door het bakvet en laat dit ven bruisend tot jus inkoken. Lekker met tagliatelle en bloemkool.

Italiaanse karbonades is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept