1 Verwarm de oven voor op 75 °C. Snijd de kipfilet in lange smalle plakken. Meng in een bakje de kruiden met ⅔ van de olie en schep de kip erdoor. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in plakken en doe in een schaaltje. Halveer de bosui in de lengte, snijd in lange repen en doe ook in een schaaltje. Schep de zure room en de sla ook in aparte schaaltjes.
2 Verhit de grillpan. Bestrijk de tortilla's dun met de rest van de olie en gril aan beide kanten kort, leg daarna op een schaal. Houd warm in de oven. Gril ondertussen de kip in 4 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Zet alle ingrediënten met peper en zout op tafel en laat iedereen zelf zijn tortilla vullen.
Kipfajitas met avocado en bosui is een recept van Albert Heijn