Zachte taco's met maisgehakt en paprika

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de paprika's in vieren, verwijder zaad en zaadlijsten. Snipper van elke paprika een kwart heel fijn, snijd de rest in repen. Snipper een halve ui zeer fijn, snijd de rest in halve ringen. Fruit de uiringen en paprikareepjes in de olie 3 minuten, dek de pan af en stoof 20 minuten. Bak het gehakt rul met de fijngesneden paprika, de uisnippers en de mais. Voeg de taco seasoningmix toe volgens de aanwijzingen op de verpakking. Warm de gordita's op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel aan tafel de ijsbergsla over de gordita's, schep het maisgehakt erop. Vouw de gordita's dubbel en serveer de gestoofde paprika apart erbij.

Zachte taco's met maisgehakt en paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept