Pittige viscurry met gember en koriander

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in stukjes. Schil en rasp de gemberwortel. Snijd de koriader grof. Maal in een keukenmachine de sjalot, rode peper, knoflook, gember, koriander, komijn, chilisaus en limoensap tot grove pasta.
  • 2 Verhit in een wok of hapjespan de olie en bak de currypasta ca. 4 min. zachtjes. Roer de kokosmelk erdoor en verwarm 1 min. mee. Breng de curry op smaak met de vissaus. Snijd de kabeljauw in 4 gelijke stukken en leg in de currysaus. Laat de vis in 5-6 min. gaar worden, draai halverwege voorzichtig.

Pittige viscurry met gember en koriander is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept