Thaise kipspiesjes met rijst en salade

1persoon
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de steelaanzet van de haricots verts en kook ze 4 min., spoel af onder koud water en bewaar afgedekt in de koelkast. Verwijder het buitenste blad van het citroengras en snijd de stengels fijn, meng met de currypasta. Schep de kip erdoor en rijg de stukjes aan 3 satéstokjes. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • 2 Meng het citroensap met de sojasaus en de olie tot een dressing. Halveer de radijsjes en meng ze met de haricots verts, ui en dressing. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Gril de spiesjes 8 min. in een hete grillpan. Rooster het sesamzaad in een pan met antiaanbaklaag in 2 min. goudbruin. Strooi tot slot de sezamzaad over de kip, de rijst en de salade.

Thaise kipspiesjes met rijst en salade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept