Pittige tofu met koriandercouscous

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen in ruim kokend water met zout 8 minuten. Giet af en doe terug in de pan. Snijd de knoflook en ui fijn. Rasp de citroenschil. Snijd de koriander fijn. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een ruime koekenpan. Bak hierin de ui 3 min.
  • 2 Voeg de knoflook en citroenrasp toe en bak 2 min. mee. Meng de helft van het mengsel met de sperziebonen en verwarm 5 minuten. Voeg de tofu en de rest van het mengsel toe in de pan en bak 3 min. mee. Voeg dan de woksaus toe en laat 2 min. pruttelen.
  • 3 Meng de couscous met de helft van de koriander en breng op smaak met zout en peper. Verdeel over de borden en schep de tofu en boontjes ernaast. Strooi de rest van de koriander over de tofu heen.

Pittige tofu met koriandercouscous is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept