Kipfilet met warme tomatenvinaigrette

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Frituurvet verhitten. Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen, stelen in stukjes snijden en broccoli in 8 min. beetgaar koken. Gedroogde tomaten in reepjes snijden. Frites volgens gebruiksaanwijzing bakken. Kipfilet in plakjes snijden en met zout en peper bestrooien. In koekenpan 3 el tomatenolie verhitten en kip aan beide zijden 2 min. bakken. Vlees uit pan scheppen en warmhouden. Azijn bij bakvet schenken, tomaatjes erdoor roeren en geheel warm laten worden. Kip met vinaigrette, broccoli en frites serveren. Lekker met aïoli (knoflookmayonaise) bij de frites.

Kipfilet met warme tomatenvinaigrette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomatenvinaigrette
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Taartjes met ansjovis en tomatenvinaigrette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassouffle Met Rozemarijn En Tomatenvinaigrette
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenvinaigrette
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept