Kip in bladerdeeg

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak in een droge koekenpan met antiaanbaklaag de bacon op laag vuur uit.
  • 2 Verdeel de geitenkaas in stukjes. Pers de knoflook erboven uit. Breng goed op smaak met peper en zout. Verdeel kipfilet in stukken (per persoon 1 stuk). Schep de bacon uit de pan en braad de kipfilets in het achtergebleven vet 5 min. rondom.
  • 3 Vet de bakplaat in. Leg op de bakplaat de helft van de deegplakjes. Verdeel de bacon en de kipfilet over het deeg. Leg het kaasmengsel erop. Dek af met de rest van het deeg en druk de randen stevig aan met een vork. Bak de pakketjes in de oven in 20-25 min. bruin en gaar.
  • 4 Snijd de sla in repen en meng met de dressing. Halveer de cherrytomaatjes en leg ze op de sla. Serveer de kippakketjes met de sla.

Kip in bladerdeeg is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept