1 Spreid een flink vel vershoudfolie uit op het aanrecht. Leg hierop de kipfilets met ca. 10 cm tussenruimte. Dek de kipfilets af met nog een vel vershoudfolie. Sla met de onderkant van een koekenpan de kipfilets plat.
2 Bestrijk één kant van de platgeslagen kipfilets met de crema en leg er 2 plakjes pancetta op. Knip de takjes oregano in stukjes en verdeel ze over de filets.
3 Sla de filets dubbel en bestrooi met peper en zout. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de filets in ca. 8 min. goudbruin en gaar. Keer ze af en toe. Lekker met gegrilde groenten en geroosterde aardappels uit de oven.
Kipfilet gevuld met pancetta is een recept van Albert Heijn
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)