Kaasragout met peterselieworteltjes

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tarly volgens gebruiksaanwijzing koken. Kaas raspen. Worteltjes in 10 min. beetgaar koken. In steelpan helft van boter smelten, bloem toevoegen, tot bal roeren en 2 min. doorwarmen. Melk beetje voor beetje toevoegen en roeren tot gebonden dikke saus ontstaat. Kaas toevoegen en ragout met mosterd, zout en peper op smaak brengen. Eventueel nog wat melk toevoegen als ragout te dik wordt. Worteltjes met rest van boter en peterselie mengen. Ragout met worteltjes en tarly serveren.

Kaasragout met peterselieworteltjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tilapiaschotel met peterselieworteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dukkie's Gentse waterzooi van kip
0 min
Bekijk recept

Tortilla Met Kaasragout
10-20 min -
Bekijk recept
Knapperige Broodjes Gevuld Met Kaasragout
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige Broodjes Gevuld Met Kaasragout
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasragout
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept