1 Oven voorverwarmen op 200 °C. Honing door citroensap roeren en pittig op smaak brengen met zout en peper. Helft van citroenmengsel door bouillon roeren. Citroenrasp, ui, abrikoos en 2 el olie door droge couscous mengen en in met bakpapier beklede ovenschaal doen. Bouillonmengsel over couscous schenken en couscous in midden van oven in 20 min. gaar laten worden. In pan rest van citroenmengsel over rodekool gieten, goed omscheppen en met 100 ml water 5 min. koken. Sinaasappels tot op vruchtvlees schillen en partjes een voor een uit 'tussenschotjes' snijden (sap opvangen). Sinaasappelpartjes met sap en 1 el olie door rodekool scheppen, op smaak brengen met zout en peper. Grillpan voorverwarmen. Vlees met 1/2 tl zout en peper bestrooien en met rest van olie bestrijken. Biefstuk in grillpan in 6-8 min. van buiten bruin en van binnen rosé roosteren. Couscous over vier borden verdelen en biefstuk erop leggen. Lauwwarme rodekool ernaast serveren.
Gegrilde biefstuk met rodekool is een recept van Albert Heijn