Roodbaars met komkommersalade

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roodbaars in 4 stukken verdelen en 1 el ketjap erover sprenkelen. Afgedekt 10 min. laten staan. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Komkommers schillen en in lengte halveren. Zaadlijsten verwijderen, en komkommers in stukken snijden. Peper opensnijden, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Bosui in ringetjes snijden. Dressing roeren van rest van ketjap en citroensap. Peper, bosui en dressing door komkommer scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. In koekenpan of grillpan olie verhitten. Roodbaars laten uitlekken, bestrooien met zout, peper en 1 el bloem en aan beide zijden in ca. 6 min. gaarbakken. Rijst serveren met gebakken vis en komkommersalade.

Roodbaars met komkommersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept