Gemengde crostini uit Toscane

4
30 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de ciabatta volgens de aanwijzingen op de verpakking, snijd het brood in 12 plakken en gril deze ca. 1 min. in de grillpan. Spoel de witte bonen in een zeef af met koud water. Doe de bonen in een kom, voeg de rozemarijn, knoflook en de olie toe. Maak er met de staafmixer een dikke puree van. Breng op smaak met wat citroensap en peper en zout. Besmeer 4 sneetjes brood met de bonenpuree en leg daar bovenop 1/2 plakje opgerolde Parmaham. Snijd de artisjokharten in parten en halveer de mozzarellabolletjes. Doe de artisjok, de mozzarella en de tomaten in een kom, schep door elkaar en breng op smaak met peper en zout. Verdeel het beleg over 4 sneetjes brood. Meng de tonijn met de venkel en verdeel over 4 sneetjes brood. Breng op smaak met citroensap en peper en zout. Leg op 4 borden elk 3 verschillende crostini.

Gemengde crostini uit Toscane is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chilikip met geroosterde aardappelen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukjes met champignons en rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade A La Toscane
10-20 min -
Bekijk recept

Kruidige aardappelschijfjes en kip uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept