Stokbrood met mediterrane roomkaas

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Tomaten in reepjes snijden. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijn knippen. Roomkaas in kom mengen met tomaat, ham en peterselie. Op smaak brengen met zout en peper. Stokbrood schuin 11 keer diep insnijden, zodat 12 plakken ontstaan die aan onderzijde nog vast zitten. Roomkaasmengsel tussen plakken smeren. Plakken tegen elkaar drukken. Stokbrood verpakken in aluminiumfolie en ca. 15 minuten in oven plaatsen. Stokbroodplakken lossnijden en direct serveren.

Stokbrood met mediterrane roomkaas is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept