Lasagne met asperges en pastrami

4
30 min
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de vellen lasagne en snijd elke helft schuin door. Kook de 12 stukjes lasagne 3 minuten in ruim water met zout. Laat ze over de rand van het vergiet uitlekken.
  • 2 Snijd een stukje van de onderkant van de asperges. Kook de asperges in water met zout in 1 min. beetgaar en laat ze in een vergiet uitlekken. Klop de room dik lobbig en spatel de geitenkaas met het paprikapoeder en peper erdoor.
  • 3 Leg in 4 schaaltjes elk een driehoekje lasagne en leg hierop een plakje pastrami. Verdeel de helft van de asperges over de schaaltjes en leg er een lepel van de room op. Herhaal de laag. Dek het geheel af met de laatste lasagnedriehoekjes en bestrijk deze royaal met de rest van de room.
  • 4 Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet de schaaltjes op het rooster in het midden van de oven. Bak de lasagne ca. 10 minuten. Zet de schaaltjes elk op een bord.

Lasagne met asperges en pastrami is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reuben sandwich
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pastramitoast
10 min Snack
Bekijk recept
Taartje van pastrami en tonijn
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne van knolselderij, appel en pastrami
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept