Schiaffoni met gehakt

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de schiaffoni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, schenk er een klein beetje koud water op.
  • 2 Verhit intussen een koekenpan en bak het gehakt rul. Voeg tijdens het bakken 1/2 tl zout en naar smaak peper toe. Roer de sjalot, gember en salie erdoor en fruit alles nog 2 minuten. Roer de bloem door het gehakt en fruit het 1 min. mee. Roer 2 el water door het gehakt en breng dit aan de kook. Laat het gehakt iets afkoelen.
  • 3 Vul de schiaffoni met het gehakt en zet ze rechtop in de ovenschaaltjes. Strooi de kaas erover. Dek de schaaltjes luchtig af met aluminiumfolie en bewaar ze tot gebruik in de koelkast.
  • 4 Verwarm de oven voor op 175 °C. Zet de schaaltjes op het rooster in het midden van de oven en laat het gerechtje in ca. 15 min. goed warm worden. Verwijder het folie en strooi de salieblaadjes erover.

Schiaffoni met gehakt is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept