1 Kalfsschnitzels met deegroller iets platter slaan en bestrooien met peper. Op elke schnitzel 2 plakjes parmaham en 2 blaadjes salie (uit zakje kruidenmix) leggen. Schnitzels oprollen en vastzetten met cocktailprikkers. Rest van kruiden fijnhakken. In steelpan 3 eetlepels olijfolie en kruiden door elkaar roeren. Parmezaanse kaas in dunne plakjes schaven.
2 Kruidenolie ca. 1 minuut zachtjes verwarmen en van vuur af halen. In koekenpan 2 eetlepels olijfolie verhitten en kalfsrolletjes op middelhoog vuur in 6 à 8 minuten rondom bruin bakken, zodat vlees binnenin nog net rosé is. Vier borden voorverwarmen. Intussen pasta volgens gebruiksaanwijzing op verpakking beetgaar koken. Vleesrolletjes uit pan nemen en cocktailprikkers eruit halen. Vlees bestrooien met zout en voorzichtig in plakjes van ca. 3/4 cm dikte snijden. Pasta afgieten en kruidenolie erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta op warme borden scheppen en saltimboccarolletjes erop leggen. Garneren met Parmezaanse kaas.
Tagliatelle alle erbe met saltimboccarolletjes is een recept van Albert Heijn